IDeal Punto Banco

De afgelopen 5 jaar zijn de meeste Nederlanders overgestapt op digitaal bankieren. Niet zonder reden, want de voordelen zijn evident: snellere afhandeling, direct zien hoeveel geld je op je rekening hebt, veel minder papieren rompslomp en ook nog één directe overboeking naar andere rekeningen. Online bankieren werd een gouden toekomst voorspeld en eigenlijk is dit volledig uitgekomen. De ontwikkeling van online geld overboeken, vroeg ook om de ontwikkeling van nieuwe betaalapplicaties, waarmee online betalingen verricht kunnen worden naar één van de vele bedrijven die online actief zijn. Het is hier dat Nederlands populairste online betaalsysteem, IDeal, in beeld komt.

IDeal is een gezamenlijk product van de grootste banken in Nederland, specifiek gericht op het vereenvoudigen van online betalingen en het afhandelen van online transacties. IDeal werkt volgens het volgende principe: jij geeft aan de je een betaling wilt verrichten naar een andere partij. Via een beveiligde verbinding maak jij contact met de bank, dat gelijk alle gegevens overneemt. Daarna kom je in het standaard internet bankieren scherm van je bank en kun je op precies dezelfde manier geld overboeken als wanneer je geld zou betalen via een acceptgiro of een overboeking naar een bekende zou doen. En het mooie is: je kunt IDeal nu ook gebruiken voor het spelen van online Punto Banco.

Alles over IDeal Punto Banco

Het is nu namelijk al geruime tijd zeer gebruikelijk dat grote aanbieders van online kansspelen en ander online entertainment, IDeal integreren in hun overzicht van betaalmethoden. Dit biedt Nederlanders grote voordelen: omdat IDeal volledig is geïntegreerd in alle online bankiersystemen van de grootste Nederlandse banken, is het grote publiek al volledig gewend geraakt aan de mogelijkheid om via IDeal betaling te verrichten. Dat kan dus nu ook gebruikt worden voor het spelen van online Punto Banco.

Stapsgewijs gaat het spelen van online Punto Banco met behulp van IDeal als volgt: jij selecteer een favoriete aanbieder van online kansspelen, waar je graag Punto Banco wilt gaan spelen. Nadat je een account hebt aangemaakt, ga je naar het overzicht met stortingsmogelijkheden, dat elke aanbieder standaard prominent in zijn software heeft opgenomen. Hier selecteer je IDeal en geef je een bedrag op dat je wilt storten. Vrijwel gelijk kom je bij het standaardscherm van je bank en kun je een storting maken zoals je normaal gewoon bent een overboeking uit te voeren. IDeal wordt door steeds meer aanbieders ondersteund en geeft jou dus de kans om zeer snel te beginnen met online Punto Banco.